Vrijedne donacije povodom prve godine poslovanja CEDIS-a

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS), prigodnom svečanošću kod Dvorca Kralja Nikole, sinoć je obilježio godišnjicu osnivanja.

CEDIS kao društvo sa ograničenom odgovornošću postoji jednu godinu ali distributivni sistem Crne Gore ima istoriju dužu od jednog vijeka. Crnogorski elektrodistributivni sistem osnovan je sa ciljem da se omogući ulazak novih snadbjevača na tržište kao i liberalizacija tržista električne energije prema zahtjevima regulative Evropske unije – kazao je Zoran Djukanović, izvršni direktor CEDIS-a.

Đukanović je još dodao da su ljudi posvećeni poslu ono što jednu kompaniju čini uspješnom i  očekuje da će kompanija uspjeti zadovoljiti svim zahtjevima zajednice.

Zoran Djukanović

Kao kompanija odgovorna prema društvu, CEDIS je aktivnosti iz toga domena usmjerio ka onima kojima je pomoć najpotrebnija. Naša kompanija donirala je Kliničkom centru Crne Gore oko 29 hiljada eura za nabavku pedijatrijskog kardiološkog ultrazvuka za potrebe Instituta za bolesti djece.

-Bilo je potrebno samo par minuta da se dogovorimo da darujete ovaj vrijedan poklon Institutu za bolesti djece. Ne moram vam govoriti koliko nabavka toga aparata znači Institutu i našim malim pacijentima – rekla je Zorica Kovačevic, direktorka KCCG.

Zorica Kovačević i Zoran Djukanović

Imidž naše zemlje najbolje se stvarao  kroz sjajne rezultate koje su naši sportisti postizali. CEDIS nastavlja lijepu tradiciju podrške Vaterpolo i plivackom savezu Crne Gore sponzorstvom od 25 hiljada eura.

-Naši prvi koraci, rezultati i cijeli naš život vezani su za EPCG sada i za CEDIS.

Ovakve pomoći i podrška izuzetno su važni kako bismo mogli ostvarivati rezultate koje imamo. Osjećamo se kao dio Vaše porodice i nadam se da ćemo nastaviti tu tradiciju – rekao je Petar Porobić director VPS Crne Gore.

Petar Porobić i Zoran Djukanović

© 2017 CEDIS All Rights Reserved. Created with love by bildstudio