Čađenović obišao ekipe na terenu

Izvršni direktor Vladimir Čađenović je prvog radnog dana obišao radove na niskonaponskoj mreži u Zagoriču u Podgorici koje izvode elektromonteri Regiona 2.

Tokom obilaska Čađenović je, između ostalog, istakao da je stabilna i kvalitetna isporuka električne energije prioritet Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

– Dobra organizacija, odgovoran pristup i posvećenost svih zaposlenih, a posebno inženjera i elektromontera koji su oslonac Kompanije, donijeće još bolje rezultate. Zajedno ćemo raditi na daljoj modernizaciji mreže i objekta, podizanju kvaliteta usluga koje treba u potpunosti da zadovolje potrebe i očekivanja korisnika – kazao je Čađenović, koji je tokom obilaska upoznat sa kompleksnim i složenim elektromonterskim poslom, te rizicima koje taj posao nosi.

– Posao koji radite je vrlo zahjevan i odgovoran, naravno i težak i rizičan. Zato je najvažnije da, kao pravi profesionalci, u svakom trenutku budete bezbjedni, kako bi se izbjegao svaki eventuali rizik, a ne sumnjam da ćete sa vašim znanjem i iskustvom  posao odraditi na najbolji način. Uz visok stepen kohezije i odgovornosti svih zaposlenih u CEDIS-u, kao jednoj od najvažnijih kompanija u državi, rezultati neće izostati – rekao je Čađenović i poručio da će dati sve od sebe da naša kompanija zadrži stabilnost u poslovanju i da bude još bolja i efikasnija.

© 2017 CEDIS All Rights Reserved. Created with love by bildstudio