CEDIS dobitnik nagrade za društveno odgovorno poslovanje za 2017. godinu

Crnogorski elektrodistributivni sistem ovogodišnji je dobitnik nagrade za društveno odgovorno poslovanje koju dodjeljuje Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG).

Nagrade se dodjeljuju za mala, srednja i velika preduzeća, i to u kategorijama  Briga za zaposlene, Briga za životnu sredinu i Briga za zajednicu.

CEDIS je nagrađen za društveno odgovorno poslovanje u oblasti  Briga za zajednicu u kategoriji velikih preduzeća. Šefici Službe za korporativne komunikacije CEDIS-a, Mariji Jovović, nagradu je uručio Miomir M. Mugoša, direktor Poreske uprave Crne Gore.

Jovović se u ime CEDIS-a zahvalila Uniji poslodavaca na dodijeljenoj nagradi, ističući  da je  to  nagrada svih zaposlenih koja je motiv više za buduće aktivnosti u oblasti društveno odgovornog poslovanja.

“Društveno odgovorno poslovanje je sastavni dio naše korporativne politike i poslovne strategije, tako da smo  svi zajedno u CEDIS-u uspjeli da, za nešto više od godinu, od kada naša kompanija posluje kao samostalno preduzeće, damo značajan dopirnost razvoju našeg društva, što potvrđuje i ova nagrada.

Doprinos tome su, svakako, i jasno postavljeni ciljevi, vizija i timski duh koji su nas motivisali da  podržimo i realizujemo aktivnosti u oblasti obrazovanja, kulture, zdravstva, sporta i podrške  pojedincima. I u unarednom periodu nastavićemo da pružamo podršku zajednici i na taj način doprinosimo razvoju društva”, kazala je Jovović.

Glavni kriterijumi na osnovu kojih su dodjeljivane nagrade UPCG su održivost, inovativnost i ostvareni uticaj na sve uključene strane, a cilj nagrada je promovisanje primjera dobre prakse društveno-odgovornog poslovanja, kao i preduzeća koja takvu praksu osmišljavaju i primjenjuju.

© 2017 CEDIS All Rights Reserved. Created with love by bildstudio