Nastavljamo sa podrškom obrazovnim ustanovama

CEDIS nastavlja da pruža podršku obrazovano-vaspitnim ustanovama, ovog puta projektom koji podrazumijeva donaciju novčanih sredstava u iznosu od dvije i po hiljade eura  JU OŠ „Vuko Jovović“ u Danilovgradu i JPU “Zagorka Ivanović” sa Cetinja. Nezaobilazni dio poslovne strategije CEDIS –  je društveno – odgovorna orijentacija, i to sa posebnim akcentom na obrazovni sistem, što potvrđuje i ovaj projekat.

„Kao što smo i ranije isticali, osnovni princip poslovanja CEDIS-a je posvećenost i briga za zajednicu. Način na koji mi u CEDIS – u to radimo podrazumijeva međusobno razumijevanje i saradnju sa okruženjem u kojem poslujmo, otkrivanje i trajno rješavanje problema. Podrška obrazovnim procesima u Crnoj Gori je naše posebno polje interesa,“ istakla je Marija Jovović, šef Službe za korporativne komunikacije u CEDIS-u, i dodala da je „ulaganje u obrazovni sistem  preduslov za razvoj društva.

„Ljudi svojim intelektualnim i kreativnim potencijalima predstavljaju stratešku osnovu razvoja društva, oni su nosioci znanja, ideja i informacija. Zato ćemo nastaviti sa podrškom obrazovnom sistemu Crne Gorem i u narednom periodu“ – kazala je Jovović.

„Zahvaljujući donaciji CEDIS-a upotpunjen je budžet za zamjenu trideset godina starih prozora i vrata na tehničkom dijelu vrtića JPU „Zagorka Ivanović“ –  istakla je Senka Vuksanović, direktorica najstarije predškolske ustanove u Crnoj Gori.

Senka Vuksanović

Zahvalnost CEDIS-u što im je pružio podršku ističe i Nataša Vuletić, direktorica JU OŠ „Vuko Jovović“ koja je naglasila da bez te podrške ne bi bili u prilici da realizuju stolarske radove u holu škole.

Nataša Vuletić

Podsjećamo da je ove godine CEDIS donirao novčana sredstva i Gimnaziji „Slobodan Škerović“, dok je JU OŠ „Njegoš“ iz Spuža podržana sa 4.900 eura povodom 139. rođendana. Nakon nešto više od dvije godine samostalnog poslovanja, CEDIS je u javnosti prepoznat kao društveno-odgovorna kompanija, što potvrđuje i nagrada Unije poslodavaca Crne Gore („UPCG nagrada za DOP“) koja je našoj kompaniji dodijeljena krajem prošle godine u znak priznanja za podršku značajnom broju projekata iz oblasti zdravstva, obrazovanja, sporta i kulture.

© 2017 CEDIS All Rights Reserved. Created with love by bildstudio