Poklon povodom 139. rodjendana OŠ “Njegoš” u Spužu

Uspješno društvo je nezamislivo bez adekvatne edukacije mladih. Međutim, obrazovni sistem je odgovornost svih segmenata društva, a naročito onih koji imaju mogućnosti da obrazovne procese podrže u materijalnom smislu.

CEDIS nastavlja da pruža podršku obrazovanju  projektom koji podrazumijeva donaciju novčanih sredstava JU Osnovnoj školi „Njegoš“ u Spužu. Crnogorski elektrodistributivni sistem se već javno pozicionirao kao kompanija sa snažnom društveno-odgovornom orijentacijom. Aktivnosti koje su dio naše brige za zajednicu će dodatno biti ojačane i ubuduće i to sa posebnim akcentom na obrazovni sistem, koji je nezaobilazni dio naše društveno-odgovorne strategije.

Briga za zajednicu u kojoj CEDIS funkcioniše je naš osnovni princip poslovanja. Čast nam je da podržimo obrazovne procese, naročito u ustanovama sa tradicijom poput one koju ima JU OŠ „Njegoš“, istakla je Marija Jovović , šefica Službe za korporativne komunikacije u CEDIS-u, i dodala, „ovo je naš početak, a nadam se i vjerujem da ćemo zajedno iznijeti još mnogo projekata , a sve sa ciljem jačanja obrazovnog sistema u Crnoj Gori.“

Donacija podrazumijeva novčanu pomoć od 4.900 eura u znak podrške ovoj obrazovno-vaspitnoj ustanovi za tehničko opremanje i nabavku ozvučenja i video nadzora.

„Stotridesetdeveti rođendan ove škole je događaj za veliko poštovanje i zavređuje da se svi koji su dio ovog tima osjete ponosnim. Današnje savršeno ozvučenje kao i konačan mir oko očuvanja školske imovine kroz popravljen video nadzor, veoma važan segment rada škole dugujemo CEDIS – u, koji je imao sluha za brigu našeg Savjeta roditelja i svih nas, oko  bezbjednosti u školskom prostoru“, istakla je Smiljka Pavićević, direktorica JU OŠ „Njegoš“. 

Podsjećamo da je CEDIS početkom ove godine realizovao i projekat „Gimnazijalcima od srca“ koji je podrazumijevao donaciju novčanih sredstava Gimnaziji „Slobodan Škerović“, a povodom 111. rođendana ove prve četvororazredne srednje opšteobrazovne škole u Podgorici. Nakon manje od dvije godine samostalnog poslovanja, CEDIS je u javnosti prepoznat kao društveno-odgovorna kompanija, što potvrđuje i nagrada Unije poslodavaca Crne Gore. „UPCG nagrada za DOP“ je CEDIS-u dodijeljena krajem prethodne godine, kao priznanje za podršku značajnom broju projekata iz oblasti zdravstva, obrazovanja i kulture.

© 2017 CEDIS All Rights Reserved. Created with love by bildstudio