CEDIS NASTAVLJA SARADNJU SA AUTOMOBILISTOM FILIPOM KUNČEROM

Crnogorski elektrodistributivni sistem je i ove godine podržao automobilistu Filipa Kunčera iz Podgorice iznosom od četiri i po hiljade eura, koliko je vrijedan zaključen Ugovor o sponzorstvu.

 

Prezime ovog mladog čovjeka predstavlja asocijaciju za crnogorski automobilizam. Filip je svoju karijeru započeo prije samo nekoliko godina i već u svojoj debitanskoj sezoni pokazao naslijeđeni talenat, osvajajući nacionalnu šampionsku titulu. Sa domaćeg terena, nastavlja da niže uspjehe i na inostranim kružnim stazama, čime opravdava povjerenje koje mu je CEDIS ukazao i prethodne godine.

 

Potpisivanje ovog ugovora predstavlja logičan nastavak ulaganja u dobar sport. Filip je svojim trudom i zabilježenim pobjedama samo potvrdio da CEDIS odgovorno i pametno ulaže u zajednicu i podržava najbolje. Ponosni smo na našeg partnera i čvrsto vjerujemo da će i ova sezona za njega biti ništa manje uspješna od prethodne. Naša ovogodišnja podrška olakšala mu je kupovinu novog automobila, u kojem će, nadamo se, zablistati na Evropskom šampionatu i odnijeti nove pobjede. Uvjereni da će se naša saradnja nastaviti, na obostrano zadovoljstvo, želimo mu uspješnu sezonu i sreću na Evropskom šampionatu – naglasio je Rajko Radošević, predsjednik Odbora direktora CEDIS-a.

 

 

Jako me raduje nastavak saradnje sa jednom od najuspješnijih crnogorskih kompanija. Ulaganjem u sport, pomažući, ne samo mene, već i veliki broj mojih kolega, CEDIS treba da služi za primjer svim društveno odgovornim kompanijama u zemlji. Ovogodišnja finansijska podrška, posebno mi znači jer je podpomogla kupovinu mog novog automobila, koji mi je potreban radi postizanja novih rezultata. Čast je moja što mi je ukazano povjerenje koje ću, vjerujem, i ove godine opravdati na stazama koje me očekuju – istakao je naš mladi automobilista, Filip Kunčer.

 

Filip je proteklog vikenda osvojio prvo mjesto na brdskoj auto-trci „Kotor-Trojica“, vozeći svoj novi automobil, pa koristimo priliku da mu čestitamo i poželimo uspješan nastavak u ovogodišnjoj sezoni.

CEDIS kao jedan od vodećih lidera za razvoj crnogorskog društva, godinama pruža nesebičnu podršku raznovrsnim potrebama zajednice u kojoj posluje u skladu sa sopstvenim mogućnostima.  Podrška mladim sportistima, ne predstavlja samo ulaganje u sport već u cjelokupnu zajednicu, zato je CEDIS za samo ovogodišnju finasijsku podršku sportu izdvojio preko 50 hiljada eura.

 

 

© 2017 CEDIS All Rights Reserved. Created with love by bildstudio

Sreten krstajić

Rukovodilac Sektora

Sektor za održavanje 20kV i 35kV

E-mail: sreten.krstajic@cedis.me