CEDIS NASTAVLJA USPJEŠNO PARTNERSTVO SA ŠAHOVSKIM SAVEZOM CRNE GORE

CEDIS će i ove godine finansijski podržati Šahovski savez Crne Gore, čime je još jednom potvrđen stabilan partnerski odnos sa krovnom institucijom crnogorskog šaha. Ovogodišnje sponzorstvo vrijedno je 4.5 hiljada eura i biće dominantno usmjereno na organizaciju dva evropska šampionata u okviru kojih će Šahovski savez ugostiti neke od naboljih šahista i šahistkinja svijeta.

Od osnivanja kompanije, CEDIS je čvrsto opredijeljen da kroz društveno odgovorne aktivnosti dio sredstava usmjerava na unapređenje i promociju šaha, uz dodatnu motivaciju i riješenost da saradnja sa Šahovskim savezom bude nastavljena i u perspektivi, imajući u vidu odlične rezultate, krunisane najboljim plasmanom crnogorskih šahista u istoriji koji je prethodne godine ostvaren na Šahovskoj olimpijadi u Indiji.

U CEDIS-u smo izuzetno ponosni na partnerski odnos sa Šahovskim savezom. Osim izvanrednih plasmana, ono što nas dodatno motiviše da sarađujemo jeste usmjerenost Saveza na promociju šaha među mlađim generacijama, te izuzetni rezultati koje postižete na tom planu. Prilikom planiranja društveno odgovornih aktivnosti trudimo se da ostvarujemo stabilna i duguročna partnerstva, koja doista proizvode pozitivne promjene u zajednici, a upravo je takav odnos koji iz godine u godinu ostvarujemo sa Šahovskim savezom. Uvjeren sam da ćete i dalje da nižete izvanredne rezultate, kao i da će CEDIS biti vaša podrška i partner na koji se možete trajno osloniti – istakao je Vladimir Čađenović, izvršni direktor CEDIS-a, prilikom potpisivanja ugovora o sponzorstvu sa ŠSCG.

Dugogodišnje prijateljstvo Šahovskog saveza i CEDIS-a protkano je uspjesima, napretkom i progresom ove drevne igre u Crnoj Gori. Velika je privilegija da jedna od najuspješnijih kompanija u državi, bude prijatelj naših akcija, a sa ponosom ističemo da je CEDIS dominantno bio partner aktivnosti koje su vezane za mlade šahiste. Tako je vaša kompanija, prethodne godine, bila sponzor Pionirskog prvenstva, Finalnog turnira kadetskog prvenstva gdje je kroz čitav ciklus takmičenja nastupilo gotovo 400 mladih šahista i šahistkinja. Takođe, CEDIS je bio i ključni partner prilikom organizacije dva veoma značajna međunarodna takmičenja, riječ je o Evropskom školskom kupu i Balkanskom prvenstvu za mlade. Nadamo se da će uspješna saradnja biti nastavljena i u budućnosti, na radost crnogorskog šaha, te da će i dalje posebna pažnja biti usmjerena ka novim mladim šampionima, koji će u budućnosti biti najbolji reprezenti, kako našeg šaha, tako i društva u cjelini – naglasio je Jovan Milović, predsjednik Šahovskog saveza Crne Gore.

CEDIS je kompanija sa izraženom društveno odgovornom orijentacijom, što protvrđuju i brojna priznanja, među kojima su nagrade koje za društveno ogovorno poslovanje dodjeljuju Unija poslodavaca i Privredna komora. Strategija CEDIS-a podrazumijeva nekoliko prioritetnih oblasti koje kompanija podržava kroz društveno odgovorne aktivnosti, među kojima se najviše pažnje i sredstava usmjerava na podršku zdravstvenom i obrazovnom sistemu, uključujući i sport.

© 2017 CEDIS All Rights Reserved. Created with love by bildstudio

Sreten krstajić

Rukovodilac Sektora

Sektor za održavanje 20kV i 35kV

E-mail: sreten.krstajic@cedis.me