Uručena priznanja zaposlenima za posebnu viziju i energiju

Danas je u Upravnoj zgradi u Podgorici obilježen osmi rođendan CEDIS-a kojem su prisustvovali predstavnici menadžmenta i zaposleni kojima su dodijeljena priznanja za stručan, odgovoran i častan rad u našoj kompaniji.

Povodom obilježavanja osam godina samostalnog poslovanja Crnogorskog elektroldistributivnog Sistema, menadžment Kompanije na čelu sa izvršnim direktorom, Vladimirom Ivanovićem, odlučio je da umjesto organizovanja proslave, izdvoji novčana sredstva u iznosu od devet hiljada eura za podršku onima, kojima je pomoć zaista potrebna i donira ih na račun institucija koji pomažu osobama sa smetnjama u razvoju i zdravstveno ugroženim.

Izvršni direktor Vladimir Ivanović čestitao je ovogodišnjim dobitnicima na nagradama koje su zasluženo dobili.

„Vi ste oni koji su ove godine učinili onaj “korak više” pa ste se izdvojili svojim radom, vještinama, umijećem, timskim oduhom i odnosom prema kolegama i kompaniji.

U sistemu kakav je distribucija električne energije, svaka karika je neprocjenjivo važna ka našem zajedničkom cilju, uspješnom preduzeću u kojem smo svoji na svome.Prethodni period bio je izazovan za CEDIS ali i društvo u cjelini. Suočavali smo se sa realnim preprekama, ali u trenucima kada je bilo najteže, vi ste bili tu znajući da CEDIS ne smije da stane, da može i mora naprijed.

Još jednom vam hvala za ljudski odnos prema kompaniji, za posvećenost, disciplinu, požrtvovanost, stručnost, ali i hrabrost da se uhvatite u koštac sa svim izazovima koje je nosila prethodna godina. “ istakao je, između ostalog, izvršni direktor.

Nagrađenima je na rezultatima i zalaganju koji su ih izdvojili u brojnom kolektivu i jakoj konkurenciji od srca čestitala i Biljana Medojević, rukovoditeljka Sektora za ljudske resurse, opšte poslove i korporativne komunikacije.

Nagrada Zaposleni godine pripala je Veselinu Buziću, elektromonteru za trafostanice u Službi za održavanje Regiona 2, a nagrada menadžer godine Saši Milovanoviću, koordinatoru za regionalni razvoj i velike projekte u Direkciji za ICT i razvoj, investicije i pristup mreži.

Veselin Buzić, elektromonter za trafostanice u Službi za održavanje Regiona 2

Saša Milovanović,koordinator za regionalni razvoj i velike projekte u Direkciji za ICT i razvoj, investicije i pristup mrež i

Specijalnu nagradu Energija u srcu ove godine dobili su: Milena Nikolić, referent za pravnu podršku u Službi za pravnu podršku Sektora za pravne poslove, Radmila Vukčević, operater za radne odnose i administraciju u Službi za radne odnose i administraciju Sektora za ljudske resurse, opšte poslove i korporativne komunikacije, Blažo Jovićević, referent za finansije, bankarstvo i upravljanje rizikom u Službi za finansije Sektora za ekonomske poslove, Ilija Rakovića, bravara u Službi za podršku održavanju i održavanje elektroenergetskih objekata Sektora za održavanje objekata, Željko Pejović, skladištar u Službi za logistiku Sektora za komercijalne poslove, Vladimir Perić, glavni inženjer za vođenje projekata u Službi za vođenje projekata Sektora za investicije, Ratko Ulićević, elektromonter za mjerenje u Službi za mjerenje Regiona 2 Sektora za mjerenje i Nenad Petrović, uklopničar u Službi za lokalno upravljanje mrežom Regiona 2 Sektora za upravljanje mrežom.

 

© 2017 CEDIS All Rights Reserved. Created with love by bildstudio

Sreten krstajić

Rukovodilac Sektora

Sektor za održavanje 20kV i 35kV

E-mail: sreten.krstajic@cedis.me